Uinti Imatra hakee Kilpa 1 -ryhmälle valmentajaa

1.5.2019

Lue työhakemus täältä

 

Uinti Imatra ry on uimaurheilun erikoisseura. Seuran harjoittamiin urheilumuotoihin kuuluvat uinti, triathlon ja vesijumppa. Seuratoiminnan keskeisenä osana on kilpa- ja harrasteuintiryhmien järjestäminen. Kilpailulisenssin omaavia uimareita on seurassamme noin 25. Kilpauimarit harjoittelevat eri ryhmissä kokemuksen mukaan. Kilpauimareiden lisäksi seuralla on vankka pohja uusien uimareiden kasvattajana. Meillä toimii lukuisia tekniikka- ja vesiralliryhmiä.

 

Uinti Imatra etsii nyt edustusryhmälleen

KILPAUINTIVALMENTAJAA

Vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan Kilpa 1 –uimareiden laji- ja oheisharjoittelusta ensi syksystä alkaen.

Voit olla jo kokeneempi tai valmentajauraasi aloitteleva alan ammattilainen. Toivomme kuitenkin, että sinulla on vuosien varrella kertynyttä kokemusta kilpauinnista ja innostunut asenne valmentamiseen ja ryhmän kehittämiseen. Edellytämme innostavaa ja positiivista asennetta lajiin ja valmennettaviisi.  Lisäksi toivomme Sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Pystyt työskentelemään iltapäivisin, iltaisin ja viikonloppuisin. Seurallamme on hyvä taustatiimi tukenasi, joten voit keskittyä juuri valmennukseen.

Tarjoamme sinulle osa-aikaista tai kokoaikaista työtä. Jos haet kokoaikaista paikkaa, tarjoamme laajempaa valmennusvastuuta ja junioritoiminnan kehittäjän roolia.

Lähetä meille CV:si sekä vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi sekä kilpauinti- ja valmennustaustastasi. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen seuramme puheenjohtaja Sami Heikkiselle (sammy.heikkinen@gmail.com) 19.5. mennessä. Sami kertoo tehtävästä lisää, jos sinulla on kysyttävää. Soita Samille numeroon 040 627 7457.