Ilmoittautumiset

Ilmoittautuminen toimintaan

Uinti on vesielementin vuoksi erilainen harrastus kuin esim. yleisurheilu tai palloilulajit, turvallisuuden vuoksi uimareiden määrä yhdellä radalla on rajallinen. Mitä kovempaa uidaan, sitä vähemmän uimareita mahtuu samalle radalle. Kutsumme ryhmiin uimareita jonotuslistalta taitotason mukaan ja ilmoittautumisjärjestyksessä. 

 

Uimakouluista

Otamme lapsia uimakouluun aikaisintaan sinä vuonna, kun he täyttävät viisi vuotta. Tänä vuonna uimakouluun tulevat ovat syntyneet vuonna 2015 tai aikaisemmin. Ikähaarukkana on 5-8-vuotiaat. Matalan altaan uimakoulussa ei tarvitse olla uimataitoa. Syvän altaan uimakoulussa täytyy jaksa uida noin 10m. Harjoitukset ovat kerran viikossa.

 

Vesirallit

Vesiralleja on neljä eri tasoista ryhmää ja ryhmät harjoittelevat isossa altaassa, joten minimissään täytyy jaksaa uida 25m. Harjoitukset ovat kerran viikossa. Uimalasit pitää olla mukana!

 

Sammakko

Ikähaarukka noin 7-11-vuotiaat ja täytyy jaksaa uida vähintään 25m.

Kala

Ikähaarukka noin 8-12-vuotiaat ja täytyy jaksaa uida vähintään 50m.

Norppa

Ikähaarukka noin 9-12-vuotiaat ja täytyy jaksaa uida vähintään 100m.

Delfiini

Ikähaarukka noin 9-13-vuotiaat ja ja täytyy jaksaa uida vähintään 200m.

 

Linkistä voit katsoa uimaliiton määrittämät tarkemmat vesirallien vaatimustasot:

https://d2t6wyhz55tig8.cloudfront.net/assets/files/14781/vesiralli_osaamistavoitteet.pdf

 

Tekniikkaryhmät

Tekniikkaryhmät harjoittelevat 1-2 kertaa viikossa. Tekniikkaryhmissä harjoitellaan monipuolisesti eri uintilajien tekniikkaa. Harjoituksissa uidaan noin 700-1200m. 

Harrasteryhmä

Harrasteryhmä harjoittelee kilparyhmien tavoin, mutta ei osallistu kilpailuihin. Harjoitukset ovat kerran viikossa ja harjoituksissa uidaan yleensä noin 1500-2000m.

Aikuisten tekniikkaryhmä

Aikuisten tekniikkaryhmä kokoontuu kerran viikossa. Painopiste harjoittelussa on keskittyä kilpauintitekniikan kehittämiseen. 

 

Kilparyhmät

Kilparyhmät harjoittelevat tavoitteellisesti kilpailuihin ja Virtaa lukuunottamatta kilparyhmässä uivalla uimarilla täytyy olla voimassaoleva lisenssi.

Virta

Aloittelevien kilpauimareiden ryhmä kokoontuu kaksi kertaa viikossa. Tavoitteena on osallistua seuran omiin kilpailuihin. Harjoituksissa uidaan 600-1200m ja keskitytään tekniikkaharjoitteluun.

Saimaa

Ikähaarukka on 10-15-vuotiaat. Ryhmä kokoontuu kolme kertaa viikossa ja tavoitteena on käydä lähialueen kisoja. Harjoituksissa uidaan 1500-2200m. 

Vuoksi

Ikähaarukka on 12-15-vuotiaat, eli ikäkausimestaruusikäisiä. Ryhmä harjoittelee neljä kertaa viikossa, 60-90min kerralla. Harjoituksissa uidaan 2500-4000m. Tavoitteena on 1-2 IKM-loppukilpailupaikka.

Koski

Ikähaarukka on 15-vuotiaasta ylöspäin. Harjoituksia on kuusi kertaa viikossa 2 tuntia kerralla ja aamuakatemian harjoituksia on kolme kertaa viikossa ja ne kestävät 60min. Harjoituksissa uidaan 4000-6000m. 


Tiedusteluista

Yritämme saada jokaisen uimarin johonkin ryhmään mahdollisimman pian, mutta käytössä oleva allasaika ja vetäjäresurssit asettavat rajoituksia. Kerran ilmoittautunut pysyy listalla ennen kuin pääsee ryhmään. Jatkuvat tiedustelut sähköpostitse tai puhelimella eivät nopeuta uimarin pääsemistä ryhmään. Tiedustelut ryhmien tarkemmista tasoista ja muista ryhmiin liittyvistä kysymyksistä sähköpostiin: uimatra@gmail.com


Terveisin

Valmennustiimi

Ilmoittautuminen toimintaan

*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.