Ilmoittautumiset

Ilmoittautuminen toimintaan

 

Uimakouluista

Otamme lapsia uimakouluun aikaisintaan sinä vuonna, kun he täyttävät viisi vuotta. Tänä vuonna uimakouluun tulevat ovat syntyneet vuonna 2015 tai aikaisemmin. Kutsumme uimakouluun uimareilta jonotuslistalta ikäryhmittäin ja ilmoittautumisjärjestyksessä. Samanikäisistä uimareista uimakouluun pääsee todennäköisesti aikaisemmin heinäkuussa kuin syyskuussa ilmoittautunut. Uimakouluja alkaa pitkin vuotta, joten kutsuja lähetetään melkein ympärivuotisesti.
 

Vesiralleista ja tekniikkaryhmistä

Vesirallit ja tekniikkaryhmät alkavat yleensä syys/kevätkauden alussa, vesiralleja aloitetaan joskus myös kesken kauden.

Uinti on vesielementin vuoksi erilainen harrastus kuin esim. yleisurheilu tai palloilulajit, turvallisuuden vuoksi uimareiden määrä yhdellä radalla on rajallinen. Mitä kovempaa uidaan, sitä vähemmän uimareita mahtuu samalle radalle.


Tiedusteluista

Yritämme saada jokaisen uimarin johonkin ryhmään mahdollisimman pian, mutta käytössä oleva allasaika ja vetäjäresurssit asettavat rajoituksia. Kerran ilmoittautunut pysyy listalla ennen kuin sieltä poistetaan. Jatkuvat tiedustelut sähköpostitse tai puhelimella eivät nopeuta uimarin pääsemistä ryhmään. Jos kuitenkin haluat tiedustella tilannetta, tee se mieluiten sähköpostilla osoitteeseen ui.uimakoulu@gmail.com.


Terveisin

Kirsi, uimakoulujen järjestelijä

Ilmoittautuminen toimintaan

*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.